LA SALUT EN BONES MANES

ESTETICA DENTAL

tractaments dentals terrassa

Amb un somriure com el de Marilyn es neix…

Però també es pot construir un somriure adequat per a cada persona.

El nostre repte es que vulguis somriure. Podem modificar la forma i el color de les dents, tancar i obrir espais, corregir defectes o asimetries. En molts cassos es pot modificar la forma de les genives per millorar l’estètica.

A Clinica Dental Rais tots els tractaments innovadors estan al teu abast.

IMPLANTOLOGIA I CIRUGIA ORAL

clinica dental terrassa

Els implants son la terecera dentició

Els adults sans tenim una boca amb un mínim de 28 peces dentaries i totes son necessàries  per complir les funcions de masticació, parla, respiració i presencia.

El tractament més precís per reposar una peça absent es l’implant inserit a l’os que dona suport a la peça. La implantologia ha sigut una revolució dels nostres tractaments. Es poden substituir una o varies peces i dissenyar una boca sencera amb varis implants.

PRÒTESIS DENTAL

clinica dental terrassa

Pròtesis

La pròtesi és colocacion final de les dents i molars. Pot ser fixa o movible. Sobre dents naturals o sobre implants.Les peces fixes poden ser amb o sensa metall i es realitzen amb ceramiques de ultima generació.

ODONTÒLOGIA CONSERVADORA

clinica dental terrassa

Només hi ha una cosa pitjor que un mal de dents, perdre-les

La caries dental destrueix les peces des de l’exterior fins arribar al nervi, quant més temps passa amb el forat d’entrada de la caries més risc hi ha d’arribar al nervi i amb això patir dolor.

 

Explorem totes les solucions per curar caries i tractar nervis (endodòncia). La restauració pot ser simple, amb resines de color blanc o portar una incrustació de ceràmica de la part deteriorada.

ORTODÒNCIA

ortodoncia terrassa

Amb aquestes tècniques “movem” les dents.

Oferim diverses tècniques per corregir males posicions dentaries. L’ortodòncia pot ser convencional, amb aparells fixes a la cara visible de les peces dentaries.

També és poden col·locar per la cara lingual i en alguns casos es pot utilitzar ortodòncia invisible. Aquests tractaments s’ofereixen per adults i per nens.

PERIODÒNCIA

clinica dental terrassa

Per crear una boca sana, les genives juguen un rol molt important

Moltes malalties de les genives obliguen a perdre o a deslluir dents sanes. Existeixen tractaments específics per curar la patologia periodontal.

ESTETICA FACIAL

clinica dental terrassa

COM ES PODEN SUAVITZAR LES ARRUGUES?

La Dra. Alicia Rais presenta noves tècniques d’estètica facial sense cirurgia per a:

Reduir arrugues d’hiperactivitat muscular: seny, potes de gall, codi de barres… Reduir els plecs de la pell facial.

Existeixen diferents tècniques en funció de la pell de cada persona i la correcció a buscar.