implantes dentales

DESCOMPTE DEL 15%!!!

Els implants dentals és la solució per tornar a tenir un somriure perfecte. Amb un petit tractament dental es substitueix a l’arrel de la dent absent. Es restaura amb una peça de ceràmica, o de zirconi, feta a mida que té l’aspecte d’una dent natural.

El nostre proveïdor d’implants dentals, Straumann, és la marca líder en el mercat, oferint garantia i qualitat.Recuperaràs la teva confiança i podràs gaudir i tornar a menjar, riure i somriure sense sentir-te incòmode.

Per què és important un implant dental?

La manca de dents i molars ocasiona un seriós problema de masticació, i una baixa autoestima per que el somriure és desagradable.

Els avantatges de tenir un implant dental

  • Els implants dentals és la solució més estètica ja que donen l’aspecte d’una dent natural. Milloraran la teva aparença donant-te un aspecte més fresc i juvenil.
  • És una solució odontològica molt d’èxit ja que no afecta la resta de dents de la boca
  • Són molt similar a les dents naturals. Un cop instal·lats, disminueixen la pèrdua de massa òssia de les mandíbula i el maxil·lar superior i els implants dentals rejoveneixen el rostre.
  • Els implants dentals ens permeten mastegar correctament i això ocasiona que tinguem una bona digestió.

PROMOCIÓ D'IMPLANTS DENTALES PER TOTES LES EDATS

Des de el 6 de anril fins al 6 de maig tots els implants dentals tenen un 15% de descompte!!!

implants dentals

PER UN SOMRIURE

Els teus implants en bones mans i que el teu somriure canvie el món!

15% DE DESCOMPTE

Aprofita aquesta promoció del 15% fins el 6 d’abril perquè tinguis els dents sans i nets i la millor sonrisa!

A la nostra clínica dental amb experts en implantologia. Treballem amb els millors implants del mercat, i els nostres especialistes estan constantment capacitant. Utilitzem tècniques respectuoses i oferim el major tractament per a cada pacient.