blanqueamiento dental terrassa
dentistes terrassa icon
PRIMERA VISITA GRATIS

Rep un tractament dental per blanquejar els teus dents sense interessos amb un còmode finançament.  Podràs gaudir de tecnologia i professionals de primera qualitat que compleixen els màxims estàndards d’higiene i excel.lència. El nostre equip humà està format per dentistes reconeguts, amb una àmplia trajectòria internacional. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari, escrivint-nos un email a  denrais@infomed.es  o bé trucant-nos al 937 85 50 87.

Vols gaudir d’una primer visita gratuïta? Doncs no oblidis utilitzar la paraula clau #smile quan ens contactis tant al formulari, com per email o per telèfon.

Com aconseguir un somriure blanc que mereixes

El procés és senzill i només requereix d’una o dues visites. A la primera vista es prendan les mides dels motlles per fer els retenedors als quals s’afegeix la solució blanquejant. Pot ser necessària una segona visita de seguiment per tal que un professional pugui controlar com va el tractament.

Feu que el vostre somriure sigui brillant

Aprofita d’aquesta promoció està primavera: primera visita gratüita per tractaments de blanquejaments i estètica dental per a tota la família. Recorda nostra frase: #smile.

4 beneficis de blanquejament dental

  • Millora la teva aparença i augmenta la teva pròpia confiança i autoestima.
  • Aconsegueix eliminar les taques més persistents.
  • No fa malbé l’esmalt dental
  • No es un tractament dolorós i és senzill de dur a terme.
dentistes terrassa
#SMILE

Tractaments de blanquejament dental per a tota la família amb la primera visita gratis.

BLANQUEJA ELS TEUS DENTS PER TENIR EL SOMRIURE PERFECTE

Reserva una cita posant la frase #smile i garanteix el tractament dental que necessites per a tu i tota la teva família.

× Hola, solicita cita gratuita