El Ratoncito Perez

 En General

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Per als dentistes, el Ratoncito Perez té una gran utilitat pràctica a l’hora de tractar amb els nens, més si tenim que realitzar una extracció. En el cas de no existir aquest personatge, l’hauriem d’inventar.

Imaginar-vos al vostre fill, quan li diuem que l’hem d’anestesiar i després treure la dent amb un fórceps, per suposat us negariau…en canvi amb la història del Ratoncito Perez té un gran valor psicològic doncs entrem en un món màgic que al nen li resulta impossible no entrar en ell i sentir-se partícip d’algo fantàstic.

Els nens surten de la nostra consulta amb la seva dent i a la nit la possen sota el coixí. Alguns pacients ens han explicat que quan estaven dormits, han notat un suau frec, pero no s’han despertat… i pel mati, la dent havia desaparegut però hi havia un regal o una moneda!!!

A la Clínica Dental Rais, tenim moltissima cura amb els nostres pacients més petits, que no vegin com els anestesiem, no sentin dolor i sempre, amb un somriure i amb molt de carinyo, treiem les dents perquè després de la visita només pensin en l’arrivada del Ratoncito Perez!!!!

Susana Sánchez, Auxiliar Odontopediatría

Publicacions recents

Deixa un comentari

taller dental infantil
× Hola, solicita cita gratuita