dentistes-familia-terrrassa
dentistes terrassa icon
PRIMERA VISITA GRATIS

Ara més que mai en aquesta primavera, rep un tractament dental sense interessos i amb un còmode finançament.  Podràs gaudir de tecnologia i professionals de primera qualitat que compleixen els màxims estàndards d’higiene i excel.lència. El nostre equip humà està format per dentistes reconeguts, amb una àmplia trajectòria internacional. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari, escrivint-nos un email a  denrais@infomed.es  o bé trucant-nos al 937 85 50 87.

Vols gaudir d’una primer visita gratuïta? Doncs no oblidis utilitzar la paraula clau #smile quan ens contactis tant al formulari, com per email o per telèfon.

Dissenya el teu somriure aquesta primavera

Millora la teva salut dental i augmenta la teva autoestima aquesta primavera. El nostre equip d’especialistes farà un estudi basat en les teves necessitats i et proposarà el tractament dental adequat.

5 beneficis de tenir dents nets i una boca saludable

  • Estalviar calers: La prevenció és menys costosa.
  • Previngui la malaltia de les Gingivitis: acumulació d’aliments i bacteris, que apareix a la boca de tots i necessita ser netejat per mantenir la boca saludable.
  • Prevenció o minimització de la diabetis.
  • Elimina les taques als dents
  • Tindràs un alè fresc, amillorant l’autoestima i les relacions socials

VOLS TENIR UN SOMRIURE PERFECTE?

Aprofita d’aquesta promoció està primavera: primera visita gratüita per tractaments dentals per a tota la família.

A la nostra clìnica, ubicat en el centre de Terrassa, tenim dentistes experts en implantologia, endodòncia. estètica dental, ortodòncia i, també, especialistes en odontologia per a nens. Recorda nostra frase: #smile.

primera visita gratis
dentistes terrassa
#SMILE

Tractaments dentals per a tota la família amb la primera visita gratis.

TRACTAMENTS DENTALS PER TOTHOM AMB LA PRIMERA VISITA GRATÜITA

Reserva una cita posant la frase #smile i garanteix el tractament dental que necessites per a tu i tota la teva família.

× Hola, solicita cita gratuita