Cómo evitar los tratamientos dentales low cost

 En Noticias odontologicas

tratamientos dentales low cost

La Dra. Alícia Rais posa una mica de llum a aquesta pregunta:

Cal tenir en compte diversos factors, tots perjudicials per a la professió nostra, l’odontologia, i en conseqüència el que és pitjor, per als pacients.
Aquest univers en el qual tot es valora com un “negoci”, no permet que sapiguem valorar realment el que és un tractament dental, el seu resultat, i el seu cost real.

Aquests portals són mers intermediaris que “contracten” unes “clíniques dentals” perquè realitzin uns tractaments sense veure ni conèixer al pacient.

Les clíniques que es presten a això són clíniques que no funcionen, o que funcionen malament, és a dir que no tenen molts pacients. Algunes només es munten per a aquest tipus d’activitat. Moltes són només negocis d’algun inversor que contracta dentistes per treballar-hi. No hi ha control ni direcció mèdica. És a dir que el pacient que acudeix allí amb un “bo” per col·locar un implant a la boca, no sap res del professional, i el professional, que sol estar pagat per sota dels mínims, té poca experiència i no sap res d’aquell pacient: si pot posar-se un implant, si té os per allotjar l’implant, si té alguna contraindicació mèdica per a aquest tractament.

De fet, a part d’haver moltes denúncies per mala praxi en el nostre país, el major nombre de denúncies a Europa, gairebé totes provenen d’aquest tipus de clíniques. Hi ha tractaments que han resultat reeixits, sens dubte.
Ara bé el que vull comunicar és que amb la salut no s’ha de “jugar” i si el tractament el realitza un professional que amb prou feines cobra com una infermera, el material que s’utilitza és de molt mala qualitat, ia més el portal d’Internet cobra un 25% del que el pacient paga, com creuen vostès que es pot garantir un tractament d’aquesta naturalesa?

Ara cal preguntar:
Les clíniques que ofereixen un tractament convencional estan realment cobrant molt més del que costa aquest procediment?

Depèn, durant molts anys l’odontologia era “molt cara” per a l’usuari. És una opinió molt generalitzada, i segur que això té molta relació amb les “lleis del mercat”, l’oferta i la demanda. Si hi havia pocs professionals altament qualificats, aquests probablement cobressin honoraris excessius. No ho dubto. Però en general oferien una garantia per la seva actuació i la seva actuació NO PODIA SER SUBSTITUÏDA per un professional mal format.

Els odontòlegs hem de preparar cada dia. Els tractaments d’última generació són cada vegada més sofisticats.
La implantologia ha estat una revolució per a tots; es pot substituir una dent perduda amb gairebé el 100% d’èxit. Però no tots els pacients són iguals, si al meu veí li van posar implants i li va anar molt bé o molt malament, no vol dir això que a mi em vagi a resultar igual. Sempre podem oferir una solució, encara que de vegades aquesta sigui més complicada. La formació és molt costosa i s’ha de tenir en compte a l’hora d’escollir el professional que millor pugui tractar-nos.

Al seu torn les clíniques ofereixen un valor afegit al tractament dental: des de la seva localització, o barri, el servei que presten, l’atenció, la decoració del local, i altres factors sobre els quals no és important polemitzar, no fan al fons de l’ problema.
La situació de crisi, tan extrema en aquests moments ha obligat a que les persones sense feina o els emprenedors creuen noves idees per treure al mercat ofertes d’èxit.
Han vostès saber que aquestes ofertes NOMÉS HI HA EN EL NOSTRE PAIS.
Ningú en el seu sa judici acudirà a un professional que no coneix per realitzar un tractament a la boca, invasiu, amb risc fins de contagi de malalties, en cap país europeu. És impensable.
Si el resultat d’un tractament realitzat en aquests centres ha estat bo, oblidarem aquests consells segurament. No obstant això si hem tingut problemes o les dents que s’havien de blanquejar no s’han blanquejat res, o les seqüeles d’un mal tractament no permeten reparar el dany fàcilment, ens recordarem d’aquestes recomanacions.
Amb tot respecte a qui se li ha acudit aquesta idea de vendre tractaments mèdics com cromos de futbol, ​​tinc els meus seriosos i molt seriosos dubtes que això sigui una ocupació digna.

No fa més que degradar la professió i alimentar butxaques de persones que només actuen com a intermediaris sense PRODUIR RES.
Algun polític socialista molt conegut va dir fa anys que l’odontologia a Espanya era cara i dolenta; En aquests moments amb aquesta invasió de centres en els quals ni es coneix qui és el titular llicenciat, estem pitjor, ara sembla que és “barat” però sobretot és perillós.
Reviseu els fòrums d’opinió i opineu, això ajuda a molta gent !!!!!

Publicacions recents

Deixa un comentari

taller dental infantil
× Hola, solicita cita gratuita